Na twee nederlagen op rij en steeds beter voetbal begon onze JO13-2 tegen Papendrecht vol goede moed aan onze derde wedstrijd. Uiteraard niet zonder de befaamde teambespreking door trainer Robin Versluis en coach John Eichhorn. Een heuse 4-4-2 opstelling zou voor de punten moeten gaan zorgen.

De wedstrijd tegen Papendrecht was koud tien minuten onderweg en we stonden al met  0-2 achter. Er hing een grote nederlaag in de lucht. Maar we herpakten goed. We bleven deze keer goed onze posities houden en dat resulteerde in de 1-2 door Irem Helderman. Na de rust lieten we ons weer verrassen en wist Papendrecht ons net te vinden: 3-1.

Ook nu toonden we veerkracht en begonnen weer goed te voetbalen. Een verdiende penalty belandde snoeihard op de paal, maar Xaviera Martina was alert en schoot van afstand de 3-2 binnen. De aansluiting was een feit en ons team gooide er nog een schepje bovenop. De duels werden feller en vaak gewonnen.

Xaviera Martina werd met een dieptepass richting Papendrechts doel gestuurd. Ze wist dit goed af te ronden en zette 3-3 op het scorebord. De laatste minuten werd door de toeschouwers nagelbijtend afgesloten. Scheidsrechter Ahmed floot uiteindelijk af na 60 minuten goed voetbal boordevol strijd. Daarmee is het eerste punt voor JO13-2 binnen en dat smaakt naar meer…..

De eerstvolgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 28 oktober. Dan speelt JO13-2 om 8.30 uur thuis tegen Rijsoord.