GSC/ODS draait – zoals we allemaal weten – vooral op vrijwilligers en we hebben er nu weer eentje bij waar vooral de redactie van de website erg blij mee is. Een echte versterking! We hebben het over Paul van der Steen. Amper anderhalve week geleden kwam hij kennis maken en hij knipt er nu al lustig op los. Getuige de foto’s bij dit artikel was hij vanmiddag ook bij zaterdag-1.

Paul maakt niet alleen foto’s, maar ook filmpjes. We zagen hem bij onze club vorige week voor het eerst in actie bij zondag-1 en afgelopen donderdag filmde hij het integratiedebat in onze kantine, na de wedstrijd tussen de Dordtse Raad en een mix-team van onze zondagafdeling. Komend weekend meldt hij zich met camera bij ons vrouwenteam, heeft hij al aangekondigd.

Natuurlijk publiceren wij zoveel mogelijk van zijn werk op onze website, maar wie alles van hem wil bekijken verwijzen we graag naar naar zijn eigen facebookpagina  www.facebook.com/FotograafDordrecht/  Daar ziet u dan ook gelijk wat ander nieuws uit de wijk Reeland, want Paul is niet alleen actief langs de lijnen van het voetbalveld.

Alle plaatjes bij dit artikel zijn uiteraard van hem….